23.3.2013

2303

Miks aina sillon, ku mä oon suunnitellu lähteväni Nikon kanssa ulos, ei aurinko paista? Mut niinä päivinä kun laiskottaa, eikä tee mieli liikkua minnekkään, se mollottaa täydeltä taivaalta? Niin epäreilua! (No onneks se ees välillä tuolta pilkottaa jostain pilven raosta). 

Väsäilinpäs eilen joutessani Heltsulle bannerin. Tuli ihan kiva, vaikka onkin yksinkertainen ja pelkistetty! :) Sanojensa mukaan myös Heltsu oli tyytyväinen!

Tänään ois siis tosiaan tarkotus mennä käymään keskustassa M:n ja N:n kanssa. Ensin ne tulee varmaan meille, ja lähdetään sitten tästä meiltä. :) Ajattelin käydä ostamassa eräälle ystävälleni yllätyksen, ku kuulin niin kivoja uutisia, mutta niistä ei nytten sitten tämän enempää ;D

Mulla on taas hiusväri päässä. Huomasin, et tokmannilla oli ne Poly Palette värit vaan 5,95e, joten ostin semmosen. Saa nyt nähä, vaaleneeko tää tukka yhtään vai lähteekö multa hiukset päästä. Toivon ensimmäistä. :D Hiusvärihän lupaa n.6 asteen vaalennusta. Mulla ei oo siis hajuakaan, miten nää hiukset aion värjätä, mut vaalennan nyt ensin. Ois niin kiva, jos sais nää ihan vaaleeks, sit antas vaan kasvaa oman värin. Mulla on nimittäin luonnostaan blondi tukka, en kyllä tiiä mitä sille iän myötä on tapahtunu. 

Ainiin, Nikon nukkumisesta. Mä oon kokonaan unohtanu ystävämme vellit, ja ajattelinkin taas kokeilla tuottaako ne yhtään nukuttua yötä, ilman heräämisiä. Vaikka mä en enää öisin Nikon kanssa herääkkään (T herää) niin olisihan se silti ihanaa jos Niko taas nukkus heräämättä. Nikokin olis varmasti paljon virkeämpi päivisin, kun ois yön saanu nukuttua ilman nälkää. :) 2 kommenttia:

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥