19.4.2013

KIIREITÄ

Mulla on nyt hetki teille aikaa, sillä on ollu tää loppuviikko iha hirveetä härdelliä. En oo kerenny olee kotona ku aamulla pari tuntia ja illalla pari tuntia ennen nukkumaanmenoa. Sen takia en oo jaksanu postailla kun nuo kuvahaaste jutut, enkä kamerankaan kanssa oo heilunut, joten luonnollisesti ei oo kuviakaan. (musta ei IKINÄ tuu 4 lapsen yksinhuoltajaa:D) Viikonloppu on vapaata, maanantaina taas härdellit jatkuu. No, ehkä Nikokin tykkää kun saa leikkiä serkkujen kanssa. :) 

Lauantaina meillä on Tn kanssa "lapsivapaa", Niko menee serkuilleen (ja kummeilleen) yökylään ja me käännetään auton nokka kohti Mäntyharjua. Yöksi tullaan kyllä kotiin ja Niko haetaan sunnuntai aamuna aikaseen. Sunnuntaina sitten juhlitaankin mun ensimmäisen siskonpojan 7v syntymäpäiviä! Mihin tää aika vierähtää? 

Nikokin kävi just ekoille päikkäreille, herättiin nimittäin 6.30! Pakko ostaa meidän makkariin pimennysverhot, jos tää meno on tätä, et noustaan kun aurinko nousee. Tosin, ei tuolla edes paista aurinko. 

Mun pitäs nyt saaha jostain taas motivaatiota salille menoon, en oo käyny nimittäin aikoihin. Ehkä sitte, kuha nää kiireet helpottaa. 

Ainii, mulle tuli eilen veronpalautuslaput, saan reilu 600€! Meidän joulu on pelastettu. :) Paljonko te lukijat saatte palautuksia, vai tuliko mätkyjä?

Nii ja sitä vielä, et eilen tuli buzzadorilta lahjakortti Hälsans Kök - kasvisruokiin, ja koska kyseessä on blogikampanja, tulee ne pyörimään täällä blogin puolella. Ilmoitan kyllä otsikossa sitten millon kirjotan kys. kampanjasta, joten voitte jättää sitten lukematta jossei kiinnosta. :) Tn mielestä saan itekseni syödä noita kasvispöperöitä! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥