28.5.2013

hmph

Oon taas miettiny tän blogin tulevaisuutta. TAAS on löytyny feikkiprofiileja, mihin on varastettu blogeista kuvia. Sitä vaan odottaa millon Nikon kuvia jostain löytyy. Tälläsissä tilanteissa on oikeastaan hyvä, etten ole hyvä kuvaaja. Pienempi todennäköisyys löytää omia kuvia jostain. Laittaakko blogi taas salasanan taakse? Se menee sitten taas niin hankalaks, pitää tehdä seurantablogit yms. Piilottaa tämä, ja alkaa kirjottamaan anonyyminä? Ei sekään mukavaa olis. Tai mites sitten kun valmistun ammattiin, menen töihin? Haluanko mä vielä sillonkin jakaa kaiken mun elämästä täällä. Mä tulisin todennäköisesti työskentelmään nuorten parissa ja ne jos ketkä on viisaita ja osaa kyllä halutessaan googlettaa kaiken mahdollisen tiedon. Nuorisoalalla pitää muutenkin varoa tekemisiään ja sanomisiaan, siihen päälle jos kirjottaa julkista blogia elämästään, pitää olla todella varovainen. Mä vaan niin rakastan tätä kirjottamista, etten mä haluais tätä lopettaa.

Jos jollain on jotain ideoita tän suhteen, saa ehdottaa. 

5 kommenttia:

 1. Älä poista blogia! :((

  VastaaPoista
 2. Mulla on vähän sama dilemma, meillä nuoret varmasti osaa kanssa aika taitavasti googlettaa, mutta oon miettiny että ehkä mä nyt vielä pidän julkisen blogin, on jo kerran ollut salasanan ja kutsuttujen takana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin taisin siihen tulokseen tulla, että kyllä tää nyt ainakin siihen valmistumiseen asti saa olla julkinen, kattoo sitten mihin elämä on vienyt ja mikä on blogin kohtalo! :)

   Poista
 3. Tossa työongelmassa paras ratkasu on se, että kirjoitat vaan niitä juttuja, joita antaisit mummosikin lukea. :D Mä olen joskus aikoinani kirjottanu hyvin henkilökohtaisia asioita nettiin ja kadun sitä varmasti lopun ikääni.
  Nyt kirjoitan blogiini vaan ympäripyöreää liibalaabaa tasan silloin kun huvittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, eli just tämmösenä kun tää on nytkin :D

   Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥