15.6.2013

"Kaikki pellet aina kaikennäköst puhuu"

Argh! Että mua ottaa pannuun ihmiset, jotka levittelee ihan perättömiä juttuja, esittää kaikkien kaveria, mut selän takana jauhaa kakkaa minkä kerkee. Musta on jauhettu aina ihan kamalasti kaikkia päättömiä juttuja, luulin niitten loppuvan siihen Nikon-isä-episodiin, mut ei! 

Ihan oikeesti, loppuuko tää koskaan? Herrajestas, me ollaan jo parikymppisiä, jotkut yli ja jotkut vähän ali. Eikö pitäs käyttäytyä jo kun aikuiset, vaikkei niitä vielä ollakkaan? 
Joskus tuntuu sille, et vois muuttaa johonkin josta ei tunne yhtään ketään ja alottaa täysin puhtaalta pöydältä. Tosin nykyajan nettimaailmassa aivan varmasti joku tuntee jonkun, joka tuntee jonkun ja jonkun joka tuntee mut. Joten tuskin se on enää nykymaailmassa mahdollista. Ja sitä paitsi, kaikki ne ihanat ja rakkaat ystävät jäisi tänne, ja niitä jäisin kyllä kaipaamaan.

Ihan oikeesti ihmiset. Lopettakaa se p*skanjauhanta, keskittykää omaan elämäänne, omiin lapsiinne ja omiin asioihinne. Ja jos elämässänne ei ole tarpeeks sisältöä ja siitä johtuen pitää täyttää se suu sillä ruskeella mömmöllä, hankikaa itellenne sit elämä. Tai puhukaa ees sellasta, mitä ei myöhemmin tarvii niellä, sonta nimittäin ei varmaan kovin hyvälle maistu. 



Luokkakokous meni muuten hyvin, kuvia lisäilen varmaan huomenna, jos jossain välissä ehdin. T lähtee viettämään Nikon kummin synttäreitä, mä piän sillä välin siskolle ja muksuille seuraa, kuskailen T&T:tä ja sit me tullaan murun kanssa kotiin nukkumaan ja nukutaan niin pitkään kun nukuttaa ja haetaan Niko siskolta kotiin. Mukava päivä tiedossa siis, ensin vois vaikka kyllä käydä satamassa Mikkeli Soikoon - tapahtuman lastentapahtumassa (onko toi ees sana?)! Jospa sitä kerkeis jossain välissä vaikka käydä saunomassa äitillä tai Mäntyharjulla. :) T lähti käymään Vaakunassa kattomassa kun joku sen kaveri esiintyy siellä, ja mä ajattelinkin kohta puoliin hipsiä tuonne makkarin puolelle, kerkeempähän hetken nukkumaan murusen peitolla ennen sen kotiin tuloa. Pitäs kyllä käydä Sisko jossain vaiheessa heittämässä kotiin, mutkun ei tiedä että 10minuutin vai kahden tunnin päästä (älkää huoliko, ei Niko yksin kotiin jää, vaan T tulee kotiin ennenku lähden ja kyllä, se on selvinpäin autolla liikenteessä!). Mun tuurilla soittaa tietenkin heti, kun saan vaatteet riisuttua ja painettua pään tyynyyn. Mutta nyt, hyvää yötä!


Mitä te muuten teette juhannuksena?
♥: Jonna

6 kommenttia:

  1. Noihin päättömiin huhuihin/juoruihin on totuttu kun asuu n.1300 ihmisen pikku kylässä, täällä välillä lentelee päättömiä juttuja.. Meillä juhannus menee varmaan ihan rauhassa kotona lasten kanssa, estää mun autokoulu lähtemästä sen pidemmälle reissulle ku to viimonen tunti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ou! Ton kokosessa kylässä vielä ärsyttävämpää varmaan asua, kun kaikki asiat tietää oikeesti KAIKKI! :D

      Nonii :)

      Poista
  2. ihte oon niih perillä jusseista ja muista hömpötyspäivistä etten ees tiiä millo ne on :D mut jos ny oletan tietäväni ainaki melkein nii ei mitn kummallisempaa meidä perhe ainakaa tee.. kotona ollaan näillä näkymin ja vaan ollaan :D ja paskanpuhumisesta vielä et ei se taida loppua ikinä. ihteki oon "jo" ens kuussa 24 vee ja edelleen juorutaa päättömiä minustaki jopa yläaste aikasia juttuja.. joten ihmiset joilla ei oo omaa elämää nii jauhavat hautaansa asti :D ihte en jaksa niistä enää ees välittää :D elän elämäni miten haluan ja haudassa sit kadun jos on jtn kaduttavaa.. :D ei niistä juoruista kannata välittää.. antaa toisten puhua lämpimikseen.. :D siinähä ne tuhlaa vaan omaa elämäänsä katkerana puhuen paskaa .. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ens viikonloppuna on juhannus :D mekin varmaan ollaan vaan kotona, oikeestaan jo ärsyttää tää ainanen kotona olo juhlapyhinä! eli ilmeisesti se ei lopu koskaan..

      Poista
  3. Äh tollanen seläntakana puhuminen on sika ärsyttävää! Juuri sain itse kuulls että yks oli musta seläntakana puhunu jotain ja kyllä meni hermot kun ei osata käyttäytyä niin kun aikuiset ja sanoa suoraan! -_-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noaijaa! sitku on vielä sellasta mikä ei oo totta! "tuo sano et sä teet niin ja näin ja tuo sano et sä oot sanonu"-.-

      Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥