15.8.2013

VAPAAPÄIVÄ

Tänää meillä on Nikon kanssa vapaapäivä, joten kerrankin on aikaa postata! :) Tai onhan mulla aikaa, mut haluan kuitenkin koulun jälkeen viettää aikaa Nikon kanssa ja sit kohta huomaakin et kello on paljon ja pitäs jo nukkua. 

Hoidon alotus on menny hyvin, Niko ei oo kertakaan jääny itkemään. Ei myöskään hoitajat oo sanonu mitään, et ois itkeny tms. Nukkunu ja syöny kuulemma kun unelma. :) Eli ihan turhaan stressasin! Aina ku oon menny hakee Nikoa, se on ilosesti kontannu hirveetä kyytiä mun luokse, tulee vaan niin hyvä fiilis! Todennäkösesti ens viikolla vaihdetaan sit sinne pysyvään paikkaan, sen pphn luokse :) 

Mun koulu on alkanu kans hyvin, sain tehtävän mikä pitäs palauttaa 2.10, mut kappas, tein sen jo. Yleensä menee iha viimeseen yöhön se tekeminen.. Mun lukkari on nyt tosi rikkonainen, tunteja otettu pois, laitettu eri päiville eri luokan kanssa tunteja, laitettu vapaapäiviä.. Marraskuun alussa alotan todennäkösest työharjottelun, ku muut meijän luokalla alottaa vasta tammikuussa. Mun ois tarkotus valmistua nii nopeesti ku mahdollista, eli se vaatii töitä,töitä ja valvottuja öitä! Voin joskus tehdä laajemman postauksen meidän alasta, jotain se ilmeisesti kiinnosti? :) 
kahvilippu :p


♥: Jonna

2 kommenttia:

 1. Kiva kuulla susta taas pienen "tauon" jälkeen.. Eihän toi nyt mikään varsinainen tauko ollut, mutta muutaman päivään ollut hiljaista. :)

  Kiva kuulla että Nikolla on kivasti hoito alkanut, samoiten sun koulu. :) Tottakai kiinnostaisi lukea enemmän kun koulusta sitten kun jaksat sellaista postausta vääntää..

  Onko sulla haaveita, mitä tahtoisit tehdä työksesi kun valmistut? Tai mitä sun töihin kuuluu kun saat todistuksen käteen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei tarkotus ollu kyllä mitään taukoa pitää, mut oon pyhittäny aikani Nikolle! :)

   Mun haaveena ois mennä töihin nuorisokotiin tai lastenkotiin :) Mun todistuksellahan voi olla vanhusten tai lasten tai nuorten kanssa, koska samassa on myös vapaa-ajanohjaaja. Eli vanhainkodit, koulut, lastenkodit yms, päihdekeskukset, nuorisotalot, erilaiset nuorisoprojektit... :)

   Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥