11.8.2013

VIIMENEN LOMAPÄIVÄ

Niimpä, nyt se loppuu. Äitiysloma, vanhempainvapaa, hoitovapaa. Kaikki ohi. Äitiysloma loppu jo 10kk sitten, vanhempainvapaa toukokuussa ja huomenna loppuu sitten hoitovapaa. Itkettää. Omatunto koputtaa takaraivoon. Oisko sittenkin pitäny olla kotona vielä se 2 vuotta? Onko Niko liian pieni alottamaan hoidon? Onko liian aikasta mennä kouluun? En tiedä. Sen näkee vähän ajan päästä.

Tää päivä on menny siivotessa, vaikka aurinko paistaa täydeltä taivaalta ja on lämmin. Koululaukku ja hoitoreppu on pakattu, vaatteet huomiseks katottu valmiiks. Jännittää yhtä paljon (ellei jopa enemmän) kun ekaluokalla tai yläasteelle siirtyessä. :) Toisaalta on tosi kiva mennä kouluu, saa aikuista seuraa, mut nääh, en tiedä. :D Ei ilmeisesti puolessatoista vuodessa oo kasvanu motivaatio yhtään.

Tästä tuli nyt tällänen tylsä, kuvaton postaus, mut lupaan tulla postaamaan  huomenna vielä ennen kouluun menoa, ku Nikon vien jo aamulla hoitoon ettei sen tarvii mennä suoraan nukkumaan kun sinne menee.


♥: Jonna

2 kommenttia:

  1. MITÄ? Äitiysloma loppu 10kk sitten? Johan oli lyhyt loma sulla sitte.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. :) virallinen äitiyslomahan ei kestä kun 3kk, sen jälkeen alkaa vanhempainvapaa, jonka siis voi käyttää joko äiti tai iskä. :)

      Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥