25.10.2013

HUOMENTA

Ensinnäkin, kylläpä yllätyin eilen kun bloggeriin iltasella tulin! 75 seuraajaa bloggerin kautta!? Ihanaa! Arvontaa laitetaan pystyyn luultavasti tänää. 

Mut sitten tähän aamuun. Mä nukahdin ite joskus 1.30-2.00 aikaan, Niko heräs itkemään 3.00, joten vein sille maidon, silitin niin kauan et Niko hiljeni ja lähdin nukkumaan. Kävin vielä vessassa ja hetki meni nukahtamiseen, eli nukahdin varmaan 3.20. 5.00 alko sitten taas kuulua itkua, tällä kertaa ei tosin rauhotuttu maidolla, ei vaipanvaihdolla, ei äitin ja isin viereen tulemisella.. Raahasinpas siis häkkisängyn TAAS olkkariin, jotta tädin murut sais nukkumisrauhan (2 siskonpoikaa siis meillä yötä♥).. Niko nukahti n. 5.30. Nukahdin. 6.15 Heräs sitten siskon nuorin poika, joka tottakai herätti myös kaikki muutkin.. Joten siitä asti ollaan oltu hereillä. Eipä hirveesti oo tullu tota uniaikaa, mut ei auta. Kahviakahviakahvia.. Aini, kaavoin myös varmaan 4dl maitoa lattialle viime yönä, ku maitopurkki tippu kädestä. :D Mä en oikeesti tiiä miten jaksan koooko päivän! 


molemmat kuvat antoi ystäväni google.
Onneks lastenohjelmat on keksitty. Aika menee paljon nopeemmin kun kattoo noita, ja pysyypähän muksutkin hetken paikoillaan.. Mut nyt mä lähen juomaa lisää kahvia ja saamaan sen takia vatsahaavan! Toivottavasti muilla ollu parempi yö! 


muoks. T kävi kaupassa ennen töihin lähtöä ni enkös mä horjahtanu sen kauppakassin päälle tossa eteisessä ja maitopurkki hajos...............

♥: Jonna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥