28.10.2013

KUINKA NIKO NUKKUU..

Nyt kun laitettiin Niko ihan yksin nukkumaan omaan huoneeseensa. 
No, ensimmäisenä yönä heräsi huutamaan, ei rauhoittunut maidolla, ei sylillä, ei millään. Siirsin häkkisängyn olohuoneeseen (anteeksi naapurit..). 

Toinen yö, sama juttu. 

Kolmantena yönä isi nukutti Nikon sohvalle, koska äiti ei ollut kotona valvomassa. Olin viettämässä tyttöjen iltaa siskon kanssa♥, tulin yöllä kotiin. Nukkui koko yön, heräsi aamulla 10. Tippumisvaaraa ei ollut, oli sen verran hyvät turvasydeemit. 

Toissa yönä Niko nukkui vihdoinkin koko yön, heräämättä omassa huoneessaan. Heräsi 10, jos siis kelloja ei olis siirretty, ois nukkunu 11 asti. Ihan kiva! Miks aina nukkuu sillon, kun tietää et isi on heräämässä aamulla ja yöllä? Jep. Muilla samaa "ongelmaa?" :D

Viime yönä meni nukkumaan 20 aikaan ja heräsi kello 6.45. Tietenkin. Isi lähti nimittäin töihin. 

Nyt mä niin toivon et tähän loppuis meidän yöheräilyt, yömaidot ja siirtelyt. Kumpa me oltas selvitty näin helpolla! Seuraava projekti onkin sitten iltamaidosta luopuminen. Tai ei kokonaan luopuminen, mutta että nukahtais ilman sitä maitoa, jois sen nätisti sohvalla sylissä ennen hampaidenpesua. 


kuvagoogle.

Entäs mä sitten? Nukun huonosti. Saatan vielä puol 3 kattoo kelloa ja ajatella vaan et jaahas taas. Mulla tulee ajoittain näitä uniongelmia, joskus taas ei oo ongelmia ja nukahdan jo ennen kello 23. Varsinkin nyt olkkariin siirtymisen jälkeen nää on taas alkanu. Kuuntelen jatkuvasti kuuluuko Nikon huoneesta merkkejä heräämiseen. Ja vaikkei kuuluskaan, en nukahda. Ravaan sen 10 kertaa vessassa ja 3 kertaa tupakalla ennen nukahtamista. Tiedä sitten mitä pitäs tehä, että nukahtaisin. Ehkä rauhottava tee illalla? Kone vaan pois viimeistään kello 22 (kaikki järkevä tehään kyllä aina iltasin)? Oisko teillä vinkkejä? Kahvia mä en juo kotona ollessa illalla ollenkaan, harvoin missään kahvillakaan illalla käyn, niin ei siitäkään luulis johtuvan. 

google

♥: Jonna

2 kommenttia:

 1. Hyvä että nyt on mennyt yöt ihan hyvin! :) Mä kauhulla ja innolla odotan mitä meillä tulee ku päästään kolmen viikon päästä muuttamaan ja poju siirtyy omaan huoneeseen :)

  Syntynyt 8.7.2013 suunnittelulla kiireellisellä sektiolla raskausmyrkytyksen vuoksi. Onkohan tossa virhe? :) Aika iso poitsu on, jos on vasta alle 4kk ikänen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti muutto menee hyvin! :)

   Apua! Onneks sanoit! :D Kuinkahan moni on käsittäny väärin? o_O

   Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥