19.11.2013

SALIJUTTUA

Kylläpä tuli taas hyvä fiilis! Kävin nimittäin salilla. Tänää tein ihan nopeen treenin (aikaa meni n.40min), eli crossilla 6min ylämäkeen isolla vastuksella, sitte käsitreeniä vaan parilla eri laitteella. Huomenna sitten jalat. Oon nyt viikon sisään käyny kolmesti, joten tahti on taas parantunut! Nyt on taas ihan eritavalla energiaa! Ehkä kesäkuntoon 2014? Sen näkee sitten! Aattelin joululahjaks toivoo kahvakuulia, pari kappaletta. Sit voijaan Tn kanssa treenata yhdessä kotona, sillä sekin on alkanut nostelemaan painoja. Yleensä vielä kotona jatkankin treeniä, teen vatsalihakset ja nostelen vähän noita painoja. Pääsin siihen buzzadorin kampanjaan, missä sain testattavaks gainomaxin protein juomia (kaikki varmaan muistaa sen mainoksen? proteiinit 20 banaanista, hiilihydraatit vain yhdestä!) Ja tykästyinki noihin! Maku ei oo ollenkaa keinotekonen, joten plussat siitä. Ehdottomasti jatkan noitten käyttöä! :) 




Ja tarviisin ehdottomasti uusia treenivaatteita! Ehkä se motivaatio vielä nousis niiden myötä! :D Nää olis ainakin hankintalistalla:


Mitäs tykkäätte pitkästä aikaa tälläisestä postauksesta? :) 
♥: Jonna

kuvat antoi google

7 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Salitreeni on jotain niin ihanaaa! Itsekin kävin tänään treenaamassa ja huomenna myös mulla on jalkatreeni! ;) tsemppiä ja toivottavasti motivaatio pysyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Se fiilis! ♥ Noni, tuuha huomenna kertoo mite treeni meni!

      Poista
    2. Joo palataan huomenna kertoilemaan kuin meni ;) hyvää treeniä huomiselle :)

      Poista
  2. Tsemppiä kuntoiluun, pitäis itekin ottaa susta mallia ja nostaa perse ylös sohvalta.. :D Kirjotat tosi mukavia postauksia, ja lukijoitakin oot tosi hyvin saanut! Jatka samaan malliin. :)

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti mun kommentti ei tullu kahta kertaa eri muodossa... :D

    VastaaPoista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥