8.11.2013

Tästä illasta ja puhelimen hankinnasta

T lähti kaverinsa luo syömään, joten mä sytyttelin kynttilöitä ja vietän aikaa ihan vaan itteni kanssa. Tokihan Niko on kotona, mut sekin meni nukkumaan. Tietysti voisin hoitaa kerääntyneitä koulutehtäviä, mut just nyt on sellanen olo ettei jaksa. Voisin oikeestaan vaan syödä jotain ja mennä nukkumaan. 

Söin just nuudelia kera juuston ja kurkkujen. Tykkään ihan kauheesti kaikista tommosista mixereistä, mitkä saattaa jonkun mielestä olla ihan hyi :D 

Sunnuntaina on isänpäivä ja mennäänki koko meidän poppoo (siskot yms mukaan lukien) meidän isille. Isille aattelin ostaa vaan tylsästi kukkia piristämään sen elämää! :) Tlle en osta mitään, koska nyt ei oo varoja. Ostan sit parempana rahahetkenä.

Tsekkailin muuten niitä puhelimia tänää ja päädyin siihen et mun mukaan saattaa tarttua samsung galaxy trend! Valkoinen vai musta? Onko kellään lukijoista tuota, hyvät ja huonot puolet? :) Perus älypuhelin siis! Ja tykkään kamalasti samsungeista, nytku on muitakin malleja ollu.. Tosin se iPhone vieläkin himottas, mut ehkä mä en vaan osta jotain randomia sen taka et haluan sen. Ja uus puhelin on kuitenkin aina uus puhelin, takuut ja muut! ♥: Jonna

4 kommenttia:

 1. En tosta kyseisestä puhelimesta tiedä, mutta samsungit on yleisesti kyllä hyviä ;) Itselläni on valkoinen puhelin, ja siihen kyllästyin aika nopeasti, joten suosittelisin mustaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli se SGS2 valkoinen, oli vähän ristiriitaset tunteet sitä kohtaan : D Musta on kyllä ehkä kivemman värinen jonkun suojakuorenki kanssa.

   Poista
 2. Hei ois tosi kiva et tekisit noista sun ruokatottumuksista/lempimixereistä postauksen :D ku tuli nälkä kun mainitsit kurkku nuudeli juusto jutun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! :D Keksinköhän mitään siihen.. Mä nimittäin mixailen aina vaan sen mukana mitä kaapista löytyy! :D

   Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥