5.12.2013

HALUAN MUUTTAA

Tää kämppä on ihana, mut silti aivan liian ahdas. Ja mua ärsyttää, ku toi eteinen on tossa olkkarin ja keittiön ja Nikon huoneen ja vessan välissä. Sen pitäs olla ihan erikseen, koska kaikki hiekkakurapaskat leviää joka huoneeseen, varsinki ku Niko kantaa noita kenkiä. Eikä auta mitkään laatikkokenkätelineet, koska toi jätkä oppii aikasemaan nekin alle viikkoon. 

Täällä kerroin meidän asunnosta, joka tosin on pienesti muuttunut tuon jälkeen, tosin vain huonejärjestelyjen osalta. Eli meidän sänky on nykyään olohuoneessa. Mä kyllä tykkään tällästä kotoisasta, mut nääh, on tää aivan liian ahdas. Näyttää paljon nopeemmin sotkuselle, ku ei oo paljoa lattiapinta-alaa :'D Ja ehdottomasta seuraavassa asunnossa pitäis olla enemmän kaappeja!! Voitte vaan kuvitella kun asuu tollasen miehen kanssa, joka on sähkömies.. Siis härveleitä ja vempaimia löytyy jokaisesta nurkasta. 

Tulevan asunnon pitäs olla kolmio, mieluiten joku 75 neliötä. Ehdottomasti erillinen keittiö (tai keittiö niin et pääsyn saa estettyä portilla) ja erikseen oleva eteinen, ainakin semmonen tuulikaappi mihin kengät jätetään. Siellä pitää olla myös väliovi! Ja mieluiten ehkä rivari, omalla takapihalla, mikä ois mielellään aidattu kokonaan.. Ja ehdottomasti terassi, mikä on katettu! Unelmoinkohan mä vähä liikoja? Tollasia ei nimittäin Mikkelistä iha heti vuokralta löydy. 



Kohta me lähdetään keskustaan, olin siellä eilen yksin. Koitan ajottaa menon niin, et jospa tuo jätkänpätkä suostus nukkuu päiväunet vaunuissa. Pitää varmaan varastosta hakee toppapussi, ei tarvii laittaa niin paljon vaatetta, ja saa helposti riisuttua sitten kaupungissa. 

Palailen luukun kanssa myöhemmin tänään!
♥: Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥