8.12.2013

ITSENÄISYYPÄIVÄN PARAATI

Mä en oo oikeestaan koskaan juhlinut itsenäisyyspäivää, en oo varmaan kertaakaan kattonu linnanjuhlia alusta loppuun, enkä varsinkaa kattonu tuntematonta sotilasta. Tottakai on hienoa, et Suomi on itsenäinen, eikä kenenkään vallan alla. Omalla tavallani kunnioitan sotaveteraaneja, jotka taisteli sodassa meidän kaikkien puolesta. Mut jotenki vaa, äh. Se on jo niin itsestäänselvyys, koska en oo eläny sodan aikana jne. Ymmärsitte varmaan? Kuitenkin perjantaina lähin kaverin kanssa kattomaan paraatia, joka oli täällä Mikkelissä tänä vuonna. 









Laitoin myös vähän joulua jo kotiin. :) Tuo pullo on tossa tonttujen välissä ihan vaan sen takia koska se ei mahtunu korkeutensa takia kaappiin missä yleensä tollasia pulloja säilytetään :D Mut eiks tuo iha hyvä oo tossakii? pakko sanoo tähän väliin et me ei jouluna juoda yhtään alkoholia, ei edes tuo pullo tyhjene, joten ei huolta, ei sitä varten oo tuossa. T voitti sen työpaikan arvonnasta.


Vaidoin keittiönpöydälle myös valkoset kynttilät, vielä tarvis ostaa Tokmannilta pöytäliina, vahakankainen. Sellanen valkonen, missä on tähtiä. :) Helppo pitää puhtaana!


Pöh, osiin kuviin jäi tommoset harmaammat reunat, mut en jaksa alkaa muokkaa niitä taas! Koska en todella tiedä mikä tota picasaa vaivaa, ku tekee aina osiin kuvista tommosta harmaampaa.
♥: Jonna

2 kommenttia:

  1. Oi noi huopatontut!! Himoitsen Prismasta (ainakin siellä nähty) niitä ISOJA huopatonttuja, ne on niin suloisia, vaikken muuten kotia kauheasti jouluseksi ole saanut. Tuntuu turhauttavalta koristella kun yks kappale termiittejä repii KAIKEN alas mihin vaan yltää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jep! Iha turha yrittääkkään laittaa mitään joulukuustakaan, pääsee paljon helpommalla jos ei laita. :D Mä kans pysyttelen varmaan vaan noissa, jouluvalot ois kyllä kiva saada parvekkeelle, tosin ehkä parempi ettei niitäkään asentele, eipähä näy parvekkeen sotkusuus:D

      Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥