26.12.2013

TAPANINPÄIVÄ

Tänää saatiin vieraita, nimittäin Hanna ja pikkumies kävi kylässä! Kuvailin vähän pikkuherraa, mutten kuvia julkaise täällä. :) Nikostakin tuli samalla räpsittyä, siitäkun tulee nykyään niin harvoin otettua kuvia. Haluan sen pikkukameran, mikä on Tomilla töissä, ku sillä ois niin paljon kätevämpi ottaa kuvia! Eikä tarvis aina raahata tota isoa ja painavaa järkkäriä joka paikkaan. Se pikkukamera mahtuu nimittäin vaikka taskuun! Joskus mä ostan semmosen Olympus Pen järkkärin! 
Olipa ihana syödä tänää normaalia ruokaa! Jouluruoka, kinkku ja suklaat tursuaa nimittäin jo ulos korvista..Onneks joulu on vaan kerran vuodessa! 

Mun tekis hirveeesti mieli lähtee tänää käymään jossain, mut eihän mulla ole kavereita! Eikä kyllä sen puoleen rahaakaan mihinkään ylimääräseen, joten se siitä. :D Voisin tietysti kyllä tehdä jotain hyödyllistä, kuten vaikka siivota.. Lenkillekkin tekis mieli mutku tuolla on jo hirmu pimeetä, enkä uskalla muutenkaan täällä yksin pimeen aikaan liikkua, joten ei siis lenkkeilyäkään! Ehkä mä vaan taas istun sohvalla kokoillan, mässytän loput geishat ja vaan tuijotan jotain paskaa ohjelmaa telkkarista! Meeri pliis, tuu pelastaa mut tylsyyskuolemalta! :D


♥: Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥