2.1.2014

Kysykää koulusta ja muuta!

Suklaata, ruisleipää kera kylmäsavustetun lohen, graavilohi sulamassa jääkaapissa ja jääkylmä cocacola pullo vieressä! Tänää kävin vähä shoppailemassa, ostin kaks samanlaista neuletakkia (kirppis, 1e/kpl), tosin ne on eriväriset, sit ostin farkkuleggarit (2e kirppis) ja uuden meikkivoiteen ja puuterin. Päädyin valitsemaan taas ehkä kaupan paskimmat, mut ne oli halvimmat. Vaan 5e/kpl Anttilassa. Ehkä näillä nyt pärjää taas hetken.

Mun jalka on edelleen kipee, tosin kipu on siirtyny polveen. Ei pysty siis vieläkään kävelemään kunnolla, kaupungissa suju kyllä ihan hyvin, mut nyt iltasella on alkanu koskee taas.
Huomenna ois viimenen päivä Nikon kans kaksin viikolla, maanantai Tomilla vapaa ja tiistaina alkaa täysaherrus työharjottelun parissa.. Sen jälkeen bloggailu voi taas hiljentyä, koska haluun pyhittää ainoot vapaa-aikani Nikon kanssa olemiseen. Työharjottelu loppuu hiihtolomaviikkoon, eli maaliskuun alussa. Sitten pääsee taas vähä rennompaan olemiseen, ku eipä mulla tuota koulua hirveesti keväälläkään näköjään oo :)

Heei, mietin et mähän voisin tehdä postauksen mun koulusta, niin et te kysytte ja mä vastaan? Sillein on ehkä helpompi kertoa, ku on selvät kysymykset mihin vastata! :) Kysykää vaikka tän postauksen alle, ja vastailen sitte ku kysymyksiä on tarpeeks. :)


♥: Jonna


4 kommenttia:

 1. Tuo Lumenen meikkivoide on aivan parasta mitä oon koskaan käyttänyt!! Kolme kaveriakin saanut käännytettyä ton käyttäjiks ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mitä mieltä oon ku käytän hetken tota :p

   Poista
 2. Toi Lumenen puuteri on ihan täydellistä! :D Ostin meinaan tota samaa justiinsa ja tykkään kyllä hirveesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo niin on! :D En tiiä mite kestää bilemeikissä, mut tällei normaalisti kyl on tosi hyvät kumpiki! :)

   Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥