15.2.2013

Päiväunitaistot

Niko on aina käyny nykkumaan päiväunille helposti. Nukkuu yleensä sellaset 2-4h. Noh, nyt siihen on tullut muutos. Niko on parin päivän ajan temppuillu vaan ton nukkumisen kanssa. Ei suostu nukahtamaan, ja jos nukahtaa, herää puolen tunnin päästä.. Rytmit meillä on aina ollut samat, ja laitan Nikon nukkumaan kun näyttää väsyneeltä. Kahdet pitkät päikkärit on vaihtunut yhteen lyhkäseen uneen. Oppiiko Niko sit vaan niin paljon uutta nyt, että se vie halun nukkua? Vai alkaako olla jo niin iso poika, että pärjää helposti yhillä 30 min unilla? Mä en oo heti luovuttanut, vaan vaikka tarpeen vaatiessa käynyt antamassa tuttia/maitoa niin kauan, et Niko nukahtaa. Tänäänkin aloin laittaa Nikoa päiväunille 12.00, nukahti kyllä helposti. Heräs 12.30 ja halus leikkiä, tai oikeestaan kiukutella. Annoin vähän lisää maitoa, laitoin Nikon meidän sänkyyn ja nyt on ainakin toistaiseksi hiljasta.. 


Miten teillä n.7kk ikäset nukkuu päiväunia? 

9 kommenttia:

  1. Meillä oli tuossa iässä samahomma. Nukku puolentunnin unet vaan. Nyt 1v niin nukkuu vielä kahdet päikkärit. Taitaa olla vaan joku uneton kausi menossa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä et muillakin ollut samaa, ilmeisesti siis aivan normaalia. :D

      Poista
  2. Meillä esikoinen nukkui äärettömän huonosti päiväunia (tosin sitä kesti siihen asti kunnes päikkärit loppuivat vallan) - 6-9kk välillä taisi olla yks pahin aika, toinen oli n. 1,1v-1,5v.

    VastaaPoista
  3. Meillä nukkuu päiväunet tosi hyvin, ei mitään ongelmia siinä. Mut sitten ilta/yöunet niin on vähän haasteellisemmat. Hampaat alkaa meidän pienelle tulla. Viime yönä kun heräs syömään ja vaipan vaihtoon niin niin paljon taisi ikeniin koskea ettei pystynyt alkuun edes juomaan maitoa. Onneks kuitenkin oli tuota nestemäistä Panadolia niin sitä kun antoi niin johan pysty maitoakin juomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onneks on yöt rauhalliset *koputtaa puuta*., vaikka hampaita on tulossa.

      Poista
    2. Onneksi :) Kyllä sitä itsekin toivoo että puhkeisivat jo ne hampaat niin loppuis hetkeksi toiselta kivut :)

      Poista
  4. Nukutatko sisään vai ulos? Kannattaa kokeilla ulos nukuttamista jos vaan mahdollista,
    meillä ei nuku päivisin enää sisällä millään, mutta ulkona vetelee helposti 3-4 tuntia.
    Tietty jos asuu kerrostalos, eikä parveketta ni hankalaa, muutatte niin usein, etten es muista miten nyt asutte.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asutaa kerrostalossa, en jaksa raahata eestaas vaunuja ylösalas :/

      Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥