10.5.2013

HUOMHUOM

Oon jo muutamasta blogista lukenut tyrmääviä uutisia. Google Reader loppuu kesäkuussa (uutinen TÄÄLLÄ)! Eli se tarkoittaa sitä, että tuo lukija - palkki lähtee pois. Toivon, ettette te ihanat lukijat siitäkään huolimatta häviä, joten tsekatkaas tuo sivupalkki, sieltä pääsette bloglovin', blogilistan ja facebookin kautta seuraamaan meidän elämää myös jatkossa. 
.

4 kommenttia:

 1. mä en tajunnu mitä tää tarkoittaa? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis et ei enää pysty blogeja seuraa ton lukija jutun kautta, vaan se häviää kokonaan pois. En tiiä pystyykö seuraamaan, jos menee ton lisää- kohan kautta (siis jos on bloggerin käyttäjä) ja lisää blogin osotteen sinne. Toki, jos ei oo bloggerin käyttäjä, eikä oo lukuluettelossa blogia, pystyy lukemaan ihan kirjottamalla osotteen (tai jos on kirjanmerkeissä yms) :)

   Poista
 2. Vähän kakka tollanen, en koskaan jaksa mennä minkään toisen kautta lukemaa blogeja, ku on ollu helppo vaa yhellä klikkauksella ja sit kaikki näkyy hallintapaneelissa :D Yh, en ees si enää muista minkä blogin lukija oon ollu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D No äläpä muuta sano! Mullakin varmaan lähemmäs 50 blogia mitä luen, ni kiva ettiä ne kaikki jostain bloglovinista tai blogilistalta.. Mut kannattaa ehottomasti tykätä tosta meidän fb sivusta ;)

   Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥