6.1.2014

Aamuinen avautuminen

Nikon serkku on yökyläilemässä (ikäeroa reilu 10kk), ihmeen hyvin kaikki menny! Niko tosin nukahti eilen vasta vaille 12 yöllä, koska nukku meidän sängyssä, eikä oo tottunu nukahtamaan siihen kun vasta keskellä yötä. Tavallaan ihan hyvä, koska jos tänään selvitään ilman päiväunia, on paljon helpompaa mennä illalla aikasin nukkumaan ja aamulla herätä aikaisin hoitoon. 
Pojat heräili siinä 9.15, joten mäkin sain nukkua yli 9 tuntia! Nyt hörpin tätä joka-aamuista aamukahviani, ihmeellisen virkeenä ja pohdiskelen tän päivän suunnitelmia ja ruokaa. 


Ainii, mun piti tulla yks päivä kirjottamaan juttua siitä, kun sain kommentin tänne kerran. Siinä haukuttiin mun koko blogi, mun kirjotustyyli jne. ja siinä sanottiin et mua vituttaa joskus.. No, ymmärsin sen tietenkin niin ettei blogissa tästä saisi mainita. Pohdiskelin vaan et miks? Täähä on mun blogi, joka kertoo mun elämästä? Mä en halua kuulua niihin bloggaajiin, joilla muka AINA menee niin täydellisesti, elämä on ruusuilla tanssimista eikä koskaan mikään ota päähän, lastenhoito on niin best aina ja aina teet sen hymy huulilla sydän pakahtumassa onnesta. Koska mä en usko et toi on totta yhessäkään perheessä, tai jos on, ni tulkaa ilmottautumaan mulle. Ja jos sua ei kiinnosta lukee mun vitutuksista tai katella mun kuvia, tuolla oikeessa yläkulmassa on rasti, jota painamalla pääsee pois. Mä en halua et ykskään tätä seuraa, jos ei kerta tykkää mun juttuja lukea. Tää on mun paikka purkkaa asioita, saada itteni miettimään eri näkökulmista. Kuin vapautunu olo onkaan, kun on ensin kirjottanu tätä (ja samalla juonu sitä perkeleen kahvia) ja sitten vaan oot ajattelematta yhtään mitään. Kyllä muuten virkistää. Ja kirjotusasusta, mä en tykkää kirjottaa kirjakielellä, koska se ei oo yhtään mun tyyppistä. Kirjotan tätä just sillä tavalla, kun itse haluan ja mikä on mulle luonnollista. Ja tottakai asioista saa mainita, jos joku tätä blogia kehittäisi. Mutta se, että lause alotetaan sanoin "Ei millään pahalla.." ja lytätään koko blogin sisältö, ei todella oo rakentavaa palautetta. Jos blogin nimi on meidän mukana, eikö oo aika oletettavaa että se kertoo meidän normaalista arjesta, ainakin noin pääpiirteittäin? :) 

Kiitos, olen puhunut! Kertokaa tekin toki mielipiteenne tästä asiasta. 


♥: Jonna

2 kommenttia:

  1. Aivan samaa mieltä kanssasi!! Munki blogiani on haukuttu, kuviani on kuulemma pornokuvia, oon huono äiti koska en ikinä tee niiku äidit pitäis tehä, mulla on koko ajan jtn.negatiivista sanomista.. blablabla.. onse vaa ihme et ihmiset on pakko haukkua koko ajan.. mun mielestäni se on vaa hyvä, että sä oot sä. Ja että sä et teeskentele mitään!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua nimittäin ärsyttää itteeni blogit, joilla on muka kaikki aina niiiiiin täydellistä!! :D Se nyt vaan on karutotuus, että ihmisiä tuppaa vituttamaan tai ärsyttämään joskus.. Nii ja joo, myös mun naamakuvia blogissa haukuttiin, koska muut ei laita semmosia. Ai? No mä laitan, koska haluan laittaa ja sille nyt kukaan ei vaan voi yhtään mitään! :D

      Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥