10.1.2014

VÄSYTTÄÄ

Mä oon ollu iha tajuttoman väsyny, joten en oo jaksanu avata koko bloggeria pariin päivään. Niin postaus, kun seuraamieni blogien lukeminen, on siis jäänyt. Kaiken aikani oon pyhittäny Nikolle, kodin siivoukselle, ruuanlaitolle ja nukkumiselle. En mä vaan oo vielä tottunu siihen, et herätyskello soi 5.30 (en halua lähteä kiireellä, niinku esim. kouluun voi mennä), kotona ollaan yleensä oltu siinä 18 aikaan! Tänää oliki poikkeuspäivä, oltiin kotona jo varttia yli 16, kera kummipoikani. Siskonpoika tuli siis meille yöks, huomenna Niko menee sinne, sillä mun on pakko saada nukkua. Joko Niko valvottaa, tai en muuten saa unta, joten parin tunnin yöunilla ollaan menty muutama viikko. 

Päivän asu, jaoinkin tän jo facebookissa! Jos et jo tykkää meidän fb sivusta, vasemmassa sivupalkissa on siihen suora tykkäislinkki!
Oonko teidän mielestä laihtunu? :D Tosi moni on sanonu mulle sitä, ja oikeestaan itekki oon huomannu et vaatteet istuu paljon paremmin, ja nuokin mustat farkut roikkuu, vaikka oli kesällä vielä ihan tiukat. 


Tää oli tämmönen pikanen moikkauspostaus, että tiedättepä etten oo mihinkään hävinny. :) Koitan päästä taas kunnolla kirjottelemaan ja julkaisemaan kuvia mahdollisimman pian, kuhan saan ensin vähä nukuttua tätä univelkaa pois! 

♥: Jonna

6 kommenttia:

 1. Jaksamista! Hyvä ku saat pojan muualle yöks, koska äidin jaksaminen on todella tärkeä. Kyllä se vaihe ohi menee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja tän vapaan ajattelin todellakin pyhittää vain lepäämiselle :)! Niin menee, kunhan taas totutaan tähän uuteen päivärytmiin :)

   Poista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Eikä! Poistin vahingossa molemmat näistä kommenteista :( kirjotatko uusiks?

   Poista
  4. äkkiä siihen tottuu, että ei muuta ku tsempia paljoon ♥

   Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥