4.6.2013

nimetön

Huhhu, kylläpä tulee olemaan meillä hulinaa seuraavat kaks päivää. Sisko ja nää sai uuden kämpän, muutto on torstaina, joten torstaihin asti siskon kaks lasta on meillä, yks on mummolassa. Tänää käytiin isin kanssa Einossa syömässä, söin paahdettua lohta ja se oli huippuhyvää. :) Eilen herkuttelin vesimelonilla ja minitomaateilla, juomana oli appelsiinimehu. Ja voin kertoa, oli paljonpaljonpaljon terveellisempi ja parempi iltapala, kun karkit ja sipsit! 


Tänää aion kattoo vielä huomiset salkkarit, syödä jotain hyvää ja painua pehkuihin. Huomenna on touhun täytteinen päivä, mut yritän jossain välissä taas postailla. Kuten varmaan huomaatte, mun postaustahti on vähentynyt älyttömän paljon! Se johtuu ihan siitä, et on niin älyttömän kuuma, ettei hirveesti innosta pitää kuumaa läppäriä sylissä (meillä ei ole tietokonepöytää), joka siis lämmittää vielä enemmän. Mut kuumuudesta en valita, vaan nautin! Nytkun sain aikaseks vielä ostaa Nikolle aurinkorasvaa, aiotaan päivät viettää rannalla ja ulkoillen. Tossa meidän lähellä onkin yks uimaranta, joka lähetään varmaan perjantaina säänsalliessa tsekkaamaan, ja mikäli siellä ei hyttysiä ole, siitä tulee meidän tän kesän uusin hittimesta! Joko te muut olette vallottaneet lähimmät uimarannat, ja antaneet vuoden ikäisen jo olla järvessä? :) 

2 kommenttia:

  1. Meidän lähin inhimillinen uimaranta on aivan tajuttoman kaukana, ja mies kuuli, että sinne ei kannata mennä, kun se on ylikansoitettu ja aivan tajuttoman roskainen ja haiseva :D Erittäin järkyttävä kokemus, kun koko lapsuuden asuin alle 50m päässä järvestä. Takaovesta vaan juos jorpakkoon jos huvitti ja nyt ei pääse uimaan vaikka haluais :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaahan se käydä tsekkaamassa, jos vaikka ei olekkaan! :) missäs ihmeessä te asutte, jos lähin uimaranta on kaukana?! :D Täällä niitä ainakin on joka kaupunginosassa. :)

      Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥