6.10.2013

SAMSUNG TAB 2

Tähän iltaan kuuluu kynttilöitä, "herkku"lautanen (hujanameloni, kirsikkatomaatit ja mandariinit) ja kynttilät! Ihana syksy! Katon tässä samalla myös Vain elämää 2 kauden ensimmäistä jaksoa, mikä perjantaina jäi välistä. 




Sitten itse postauksen aihe! Yks päivä piti kiireellä käydä kaupassa, koska citymarketissa oli viimeistä päivää euron päivät.. No, T jumittu sitten Tele Finlandin pisteelle ja ihmettelin et mitä se siihen jäi. Kävin itse pikana tekemässä kauppaostokset, koska oli kiire vanhempainiltaan. Ostosten teon jälkeen menin sitten Tn luokse ja se kysy multa et haluunko meille tabletin. No, mitä siihen voi vastata? Tottakai! Mukaamme siis lähti Samsung tab 2 10.1! Ihana katsoa netflixiä sängystä, mun koneku ei jaksa pyörittää niitä, vaan aina jää kuva teksteistä jälkeen. Yleensä illalla facebookkaan tabletilla kullan kainalossa :) Eikä päivisinkään konetta tarvii hirveesti availla, kun nii näppärää lukasta viestit ja spostit tolla! Hyvä ostos siis! :) Ja jospa tästä lähtien reissun päältäkin voin postailla, kuvanlaatukin tossa on aika hyvä! :) 






♥: Jonna

8 kommenttia:

  1. Noi kuvassa olevat on ainaki kirsikkatomaattei.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! :D Tiesin kyllä, mut joku ajatuskatkos näköjää :D

      Poista
  2. Kerro ihmeessä käyttökokemuksia tuosta tabletista! Oon itsekin harkinnut sellaisen hankkimista, joten käyttökokemukset kiinnostaa. Kiva blogi, liityin lukijaksi.

    Terkkuja http://kotiaitikoulu.blogspot.fi :stä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt voin jo sanoa et tosi hyvä! Jaksaa hyvin pyörittää netflixistä elokuvia myös omalla netillään (meillä yleensä wifillä). :) Enkä ainakaan mun käytössä oo huomannu mitään huomauttamista.

      Poista
    2. Nii ja kiva et liityit lukijaks! :) Käyn sun blogin tsekkaa!

      Poista
  3. Oon itekki miettiny tabletin hankintaa, pystyykö tuolla käyttämään wordia ym? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! :) Tai näin mä ainakin myyjän puheesta ymmärsin, ite en oo vielä kokeillu käyttää. Se myyjä oli tehny tolla jopa powerpoint esityksen.. :) Kerron huomenna, tutkiskelen tuota puolta vielä lisää tänään :)

      Poista
    2. Oho, oon unohtanu vastata (tuskin kyllä muistat tätä enää) :) mut kyllä, voi tehdä worditiedoston ja powerpointin yms!

      Poista

Risuja vai ruusuja? Kerro huolesi.♥